SALGSKOORDINATOR MED SÆLGER POTENTIALE

CD Company of Scandinavia A/S vækster og søger en service minded Salgs Koordinator med mod på et udfordrende job i en travl afdeling, hvor tingene går stærkt og planer løbende justeres. Vi forventer, at du brænder for og gerne har erfaring med Jagt, Outdoor, Sport, Workwear eller lign. Du vil indgå i et engageret team hvor det forventes, at du kan arbejde selvstændigt såvel som være en del af et team. Du arbejder struktureret, også når det går stærkt.

ARBEJDSOPGAVER

  • Bistå ved kundebesøg i Danmark og udlandet
  • Lave kundetilbud
  • Udarbejdelse og opfølgning på kunde mødereferater
  • Daglig kundekontakt
  • Koordinere og optimere kombi salg

DIN BAGGRUND

Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling i tekstilbranchen og tidligere har arbejdet med B2B Private label kunder, elsker at have travlt og ikke tøver når beslutningerne skal tages.
Du trives med at arbejde med kunder, brænder for at bevare den gode kunderelation og ønsker på sigt at få ansvaret for dine egne kunder. Du arbejder ihærdigt og målrettet og sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde. Du er udadvendt og god til at opbygge nye relationer både internt og eksternt.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

  • 2-5 års erfaring fra lignende stilling med B2B kunder
  • Du har kendskab til Navision/PDM samt Office pakken
  • Behersker Engelsk i skrift og tale (Tysk er et plus)
  • Er du jæger er det bestemt en fordel

VORES VÆRDIER ER

Humør
Udvikling
Nærvær
Teamwork

CD Company of Scandinavia A/S er en velkendt aktør på tekstilmarkedet og laver nicheproduktion til friluftsliv med høj teknisk standard. Virksomheden udvikler og sælger funktionsbeklædning indenfor jagt, sport og outdoor, til førende jagt mærker i såvel ind- som udland, samt til vores eget brand Northern Hunting. Hele produktprogrammet produceres i Fjernøsten. Se mere: cd-company.dk og northernhunting.com

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte CEO Jens Laugesen på tlf. 20 15 69 65 eller på mail jl@cd-company.dk

Ansøgningsproces

Stillingen er en fuldtidsstilling som ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Send din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt mrk: ”Salgs Koordinator med sælger potentiale” til jl@cd-company.dk da indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende.

CD Company, Klamsagervej 19B, 8230 Aabyhøj (Aarhus), tlf 45+97 25 08 88